Udskiftning af vinduer reducerer elforbruget​

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

Jeg tilbyder udskiftning af vinduer for private og erhvervskunder i blandt andet Sæby, Frederikshavn, Hjørring og omegn. 

Korrekt placering af døre og vinduer


Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved udskiftning af vinduer bør man overveje, hvor i boligen vinduerne skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.


Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.


Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og hvilken type løsning du vælger.
Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.


Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring på telefon 22 88 20 71 eller send mig en e-mail på jl-byg@hotmail.dk, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget​ løses

​Når dit hjem skal have nye rammer, står jeg klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Jeg vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
 
Jeg vil gerne ringes op
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt