Tagrenovering, reparation og vedligeholdelse af tag

​Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så kontakt gerne JL-BYG for professionel hjælp til diverse former for tagarbejde, som bl.a tagrenovering.

Jeg er specialist i tagrenovering, tagreparation og vedligeholde af tagkonstruktioner, så du kan trygt vælge mig som din næste samarbejdspartner. Jeg servicerer primært kunder i og omkring Sæby, Frederikshavn og Hjørring, men kommer også gerne uden for disse områder.

Med jævne mellemrum bør du få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig for unødige bekymringer og økonomiske udgifter. Ved at forbedre ventilationen kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionen.

Hvad koster et nyt tag?

Den eksakte pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer blandt andet an på tagets størrelse, den pågældende tagtype samt opgavens overordnede omfang. Sommetider vil det være tilstrækkeligt med en tagrenovering i stedet for en komplet udskiftning. Hos mig kan du dog forvente konkurrencedygtige priser hver eneste gang.

Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så tilbyder jeg professionel hjælp. Jeg hjælper dig eksempelvis med udbedring af tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr. Det afhænger blot af dine ønsker og behov.

Ring gerne for flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om, hvad jeg kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 88 20 71 eller på jl-byg@hotmail.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget​ løses

​Når dit hjem skal have nye rammer, står jeg klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Jeg vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
 
Jeg vil gerne ringes op
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt